Koululinkki

Pukkilan koululaiset toivovat, että koulussa opetettaisiin myös käytöstapoja – käsitöitäkin saisi olla enemmän

Enemmän opetusta

Koulussa pitäisi opettaa enemmän esimerkiksi käytöstapoja, koska joillekin ei opeteta käytöstapoja. Koululaisten pitäisi käyttää enemmän rohkeutta siksi, että voisi lopettaa riidan. Koulujen pitäisi liikuttaa enemmän sen takia, koska jollain ei ole harrastusta. Koulussa voisi käyttää kirjoja eikä teknologiaa, koska teknologia pilaa silmät.

Venkku, Pukkilan koulu 3.–4. lk

Lisää hyvyyttä

Voisi käyttää lisää hyviä sanoja: Kiitos, huomenta, hei ja ole hyvä. Tuntuisi mukavammalta, jos olisi enemmän hyvyyttä ja ystävyyttä. Käytettäisiin hyviä sanoja ja olisi parempi luokkahenki. Se tuntuu pahalta, jos joku kiroilee toiselle tai vaan itselle.

Viivi, Pukkilan koulu 3.–4. lk

Loppu kiusaamiselle

Kiusaus on erittäin tyhmää, kiusauksessa ei ole mitään järkeä. En ymmärrä, miksi jotkut kiusaa toisia, siinä vain tulee paha mieli ja muutenkaan se ei ole kivaa. Toivoisin, että kiusaus loppuisi koko maailmasta. Jos kiusaus loppuisi, kaikki olisi paremmin, ja kaikki olisivat iloisempia. Kunpa maailmassa ei olisi ollenkaan kiusaajia. Minua itseäni ei ole kiusattu, mutta vain jotain pientä josta en välitä. Minä itse en ole kiusaaja.

M1KK3Z1, Pukkilan koulu 3.–4. lk

Uusi lukujärjestys

Minun mielestä olisi kiva jos olisi enemmän käsitöitä, ettei koululaiset tylsistyisi. Olisipa 9 aamuja, että saisi nukkua myöhempään. Jos ei tulisi läksyjä, niin pääsisi ajoissa nukkumaan.

#PROGAMER#, Pukkilan koulu 3.–4. lk

Uusimmat kaikki