Koululinkki

Mielipidekirjoitukset: Vaasan kristillisen koulun oppilaat kertovat, miksi heidän koulunsa on hyvä koulu

Vaasan kristillisessä koulussa on kivoja ja hyviä opettajia. Vaasan kristilliseen kouluun on turvallista tulla. Aamulla on kiva tulla kouluun, koska tiedän että minulla on kavereita. Vaasan kristillisessä koulussa on kielisuihku (ruotsi). Vaasan kristillisessä koulussa on luokat 1–9 ja esikoulu ja päiväkoti.

Vaasan kristillisen koulun rehtorit ovat Jarmo Salo, Henrik Vähäkangas ja Raija Laaksonen.

MATILDA TURCIOS, 4. LK

Tässä koulussa on hyvät opettajat. Sekä täällä on kielisuihku. Opettaja puhuu välillä ruotsia. Täällä on luokat 1–9 sekä päiväkoti ja eskari. Kaikilla on kavereita. Toivottavasti tänne tulisi lisää oppilaita, koska tämä on tosi hyvä koulu!

SARITA PERTTULA, 4. LK

Kaikilla on kavereita. Meidän kouluun saa tuoda slimee. Täällä on kivoja opettajia. Aamulla on kiva tulla kouluun kun on kavereita. Vaasan kristillisessä koulussa on turvallista. Vaasan kristillisessä koulussa on luokat 1-9.

JULIA TAIVASSALO, 3. LK

Kristillinen koulu on hyvä koulu, jonka vieressä on Comboliina niminen kirpputori. Koulun pihassa on kaksi puolta, yksi päiväkodille ja yksi koululaisille. Meidän koulurakennus on keskikokoinen, sopivan kokoinen. Koulu on suomenkielinen ja kristillinen. Toivotaan että tulisi lisää oppilaita kouluun.

EMMA SMITH, 4. LK

Minun luokassani on hyvä opettaja, hänen nimensä on Tanja Knuts, hän on hyvä opettaja koska hän on hyvä opettamaan matikkaa. Meidän luokalla on vaan kuusi tyttöä joten toivoisimme lisää oppilaita nelosluokalle, ja muillekin luokille. Minun koulussani on myös 3D-tulostin ja sillä saa tehdä kaikkia tulostuksia. Olisi kivaa että saataisiin lisää telineitä koulun pihalle.

ERIN LATIPOVA, 4. LK

Kaikilla on kavereita ja täällä on kivoja ja kilttejä opettajia. Minun opettajani nimi on Tanja, hän on tosi mukava ja kiltti opettaja. Meidän luokassa on lyhyillä välitunneilla taukojumppaa, jonka pitää meidän opettaja Tanja. Meidän rehtori opettaa meitä käyttämään 3D-tulostinta atk-tunneilla. Meidän luokalla on vain kuusi tyttöä, haluaisimme lisää oppilaita tähän kouluun.

LALA SILANEN, 4. LK

Vaasan kristilliseen kouluun pyydetään lisää oppilaita. Koulussa on jalkapalloa rakastavia poikia ja pojat toivovat lisää lapsia pelaamaan heidän kanssa. Jalkapalloa rakastavat monet koulussa eskarista ysiin.

Minä olen Thankgod Nwokorie, VPS pelaaja ja minä kerron lisää tästä kiinnostavasta kristillisestä koulusta. Opettajatkin toivoo, että tästä koulusta tulisi suosittu kuin muutkin koulut, ja siellä on myös 3D, missä oppilaat saavat suunnitella oman tuotteen ja se tulostetaan meidän omalla 3D tulostimella. Meillä on kaksi 3D tulostinta. Me opettelemme ruotsia, englantia, ranskaa, espanjaa ja koreaa, ja opettelemme myös suomea niille jotka ei osaa.

Tämä koulu on aika hyvä koulu, kiitos.

THANKGOD NWOKORIE, 3. LK

Meillä on kiva koulu. Paitsi aika vähän oppilaita. Minä ainakin haluaisin lisää oppilaita ja kavereita. Ja joka päivä me tehdään taukojumppa. Meillä on tosi hyvä opettaja nimeltä Tanja. Minä olen tehnyt Tinkercadissä purkin, pöydän ja tuolin, miehen ja rappuset. Tinkercad on 3D-ohjelma. Meillä on luokat eskarit – 9. Koulun vieressä on Comboliina.

LÉA KNUTS, 3. LK

3D printtaus on parasta puuhaa. Sen sovelluksen nimi on Tinkercad. Siinä voi tehdä nimilapun ja mitä vain haluat!

IISAKKI KULMALA, 3. LK

Minä olen Henning, olen Vaasan kristillisestä koulusta. Minä olen taitava tekemään 3D printtaus modeleita ja myös taitava käyttämään tietokoneita.

Vaasan kristillisessä koulussa meillä on ATK:ssa 3D printtausta ja me käytetään sovellusta nimeltään Tinkercad. Tinkercadillä olen tehnyt pieniä purjeveneitä ja puita ja nimimerkin.

HENNING KURSU

ATK eli tietokonetunti on hyvä aine Vaasan Kristillisessä Koulussa, koska siellä voi opiskella tietokoneohjelmia ATK tunnilla

kun siellä on: Tinkercad, Scratch ja Google Drive. Näitä aineita me opiskelemme ATK:ssa ja ne ovat parhaat aineet. Tinkercadissa rakennetaan 3D-asioita, jotka voi printata. Yksi oli pelinappula. Google Drivessä kirjoitetaan ja jaetaan tekstejä ja kuvia. Se on vähän niin kuin asiakirja, jota moni voi muokata samaan aikaan. Scratchissä vedetään hiirellä koodilaatikoita ja sillä voi tehdä pelejä ja animaatioita.

MIIKA PERÄSALO, ARON KNUTS, 5. LK

Täällä on hyvä ruoka. Hyvät opet. Täällä on hyvät kaverit. Täällä käyttäydytään hyvin. Matikka on kivaa ja lempiaine on 3d. Täällä on noin 70 oppilasta. Luokkani on kiva.

CARLOS SILANEN, 1. LK

Täällä ei kiroilla. Täälä on myös iltapäiväkerho. Täällä on myös 3D.

EBBE SUNDEN, 1. LK

Täällä on Suomen paras iltapäiväkerho. Täällä on hyvät luokat. On kummiruokailua ja kummitoimintaa. Henrikillä on 3D:tä. Täällä on hyvää ruokaa. Täällä käyttäydytään hyvin.

INA VÄHÄKANGAS, 2. LK

Koulussa on hyvää ruokaa ja siellä käy Rölli-bussi. Täällä opetetaan ruotsia ja englantia ja Jeesuksesta ja se on kivaa. Koulussa on iltsu ja siellä saa askarrellaan ja ei puhuta kirosanoja.

JANETTE, KAISA 1. LK

Täällä ei kiroilla! On 3D tulostin ja täällä on myös iltapäiväkerho. Täällä on hyvää ja ilmaista ruokaa. Täältä käydään luistelemassa ja hiihtämässä ja pulkkamäessä ja keväällä on eväsretkiä. Koulussa opiskellaan äidinkieltä ja tunnetaitoja ja matikkaa. Lisäksi on ruotsikerho ja englanninkerho ja shakkikerho.

KRISTIAN LEHTINEN, 2. LK

Henrikillä on 3D opetusta joka perjantai. Ruoka on yleensä tosi hyvää. Täällä on tosi hyviä ystäviä ja henkilökunta on kilttiä. Täällä on luokat hyviä, kaverit on myös hassuja. Meitä on 11 poikaa ja 11 tyttöä.

LEO VÄHÄKANGAS, 1. LK

Meillä on 3D ja se on kivaa, sitä pitää Henkka. Meillä on myös koulukummitoimintaa. Meidän matikka on yy kaa koo, se on tosi, tosi kiva. Meillä käy kirjastobussi. Kässä on myös kivaa ja sitä taas pitää Pamela. Musiikintunti on tosi kivaa, sitä pitää Henna.

Täällä ei ollenkaan kiroilla, eikä kiusata, sen takia täällä on kivaa. Täällä on hyvää ruokaa.

MARIA AHVONEN, 2. LK

Täällä on kivat koulukummit. Ne on ystävällisiä ja kivoja ja auttavaisia! Me teemme kummien kanssa kummiruokailut. Täällä on mukavaa, kivoja kavereita. Moni sanoo, että täällä on ihan kivaa. Olisi kivaa, jos ei olisi niin pitkiä päiviä! Meillä ei oo kunnon liikkasalia.

MIMMI RENVALL, 2. LK

Ruoka on hyvää! Röllibussi käy täällä. Saa lainata kirjoja joka toinen viikko. Yhden kerran viikossa on kirjojen lukutunti.

OLIVER KNUTS, 1. LK

Kristillisessä koulussa on paljon ystäviä. Minulla on ollut päiväkodista asti samat ystävät, toivon että ne säilyy yläasteelle asti!

Täällä on hyvää ruokaa. Täällä on myös iltapäiväkerho, jossa askarrellaan ja leikitään ja ollaan ulkona. Iltsussa myös pelataan jalkapalloa ja syödään välipalaa. Iltapäiväkerhossa on todella kiva vetäjä! Täällä on ruotsinkerho ja englanninkerho, siellä on kivaa.

ONERVA, 2. LK

Täällä ei kiroilla! On myös 3D tulostin ja hyvää ruokaa! Hyviä kavereita paljon, ja muuta kivaa! Opin juttuja lisää ja lisää.

ROMEO ANNOLA, 1. LK

Vaasan kristillisessä koulussa rölli-bussi käy torstaina. Täällä ei kiroilla. Täällä on 3Dtä. Täällä opetetaan myös espanjaa. Täällä on hyvää ruokaa. Täällä on maailman paras iltapäiväkerho. Täällä on kivat luokat. Täällä käyttäydytään hyvin.

SUVI PERTTULA, INA VÄHÄKANGAS, 2. LK

Täällä on hyvää ruokaa ja täällä on yykaakoo kirjoja. Täällä opetellaan englantia ja ruotsia ja täällä on kivempaa kuin kotona!

TOBIAS ADAMS, 2. LK

Rölli-bussi käy kristillisessä koulussa. Ruoka on hyvää ja meillä on yykaakoo laskuja joka keskiviikko ja torstai. Täällä ei kiroilla! Henrik opettaa 3D opetusta joka perjantai. Henkilökunta on hyvin ystävällistä ja täällä on kivat luokat.

TOIVO FORSBERG, 1. LK

Täällä on hyvää ruokaa ja kivat ystävät. Minä tykkään tietokonetunneista, matikasta ja välitunneista ja shakkikerhosta.

TONI LEIVO, 2. LK

Uusimmat kaikki